Boek met onze 4 zekerheden

Sanak Retreat

Categorie S

Sanak Retreat ligt verscholen in een prachtig landschap en biedt fantastisch uitzicht op de bergen. Het hotel is een ontspannende plek die door weelderige rijstvelden is omgeven. Door het interieur heeft Sanak Retreat een uitstraling van een kalmerende ambiance die de natuurlijke omgeving aanvult.

Sanak Reatreat bestaat uit elf houten bungalows die zijn ingericht met Balinese elementen. De houten bungalows zijn voorzien van een eigen badkamer, een minibar, gratis wifi, een balkon of terras, een plafondventilator en een kluisje. Vanaf het balkon of privé terras heb je uitzicht op de mystieke bergen van Bali. De accommodatie beschikt over een zwembad met lounge, een bibliotheek , een gamezone, een spa, 24-uurs beveiliging, een wasservice, een oppasservice en biedt daarnaast ook privérondleidingen aan de gasten.

Deze accommodatie is gelegen in de Munduk Mountain Valley. Sanak Retreat organiseert kooklessen, yogalessen en geeft verschillende tours waardoor je meer van de omgeving kunt zien. De warmwaterbron Banjar ligt op 20 minuten rijden. Doe mee aan een buitenactiviteit door een dagje te kanoën of huur een scooter om het gebied te verkennen!

Sanak Retreat