Boek met onze 4 zekerheden

Santa Juana Lodge

Categorie S

Santa Juana Lodge is een comfortabele accommodatie die uitzicht biedt over de panoramische Pacifische kustlijn van Manuel Antonio. Weg van de bewoonde wereld leer je hier het authentieke Costa Ricaanse binnenland kennen.

De casas of casitas van de lodge hebben een prachtig interieur met gewelfde plafonds en zijn voorzien van een slaapbank, een uitgeruste keuken, een eigen badkamer en een privéterras met uitzicht over het National Park en de kustlijn. Verder beschikt de accommodatie over een restaurant en gratis wifi.

De lodge ligt op 60 minuten rijden van het Manuel Antonio National Park. Het Playa La Macha strand ligt op 27,7 km en het Playa Manuel Antonio strand ligt op 32,6 km. Enkele restaurants liggen op loopafstand. De accommodatie organiseert ook een aantal excursies: een bezoek aan Manuel Antonio National Park of de Santa Juana Rural Mountain Adventure tour. Hierbij neemt een gids je mee op een geweldige tour door de natuur, het behoud ervan en de landelijke cultuur. Los Santos Coffee tour, waar je meer te weten komt over de Costa Ricaanse koffie en de Cloudmaker Santa Juana Birding tour, waar je allerlei vogels gaat spotten.

Santa Juana Lodge