Boek met onze 4 zekerheden

Sawah Indah

Categorie A

Sawah Indah is een mooi hotel, prachtig gelegen tussen de rijstvelden. Vanuit het boetiekhotel heb je een mooi uitzicht op de bergen en ander natuurschoon. Het is de ideale plek om tussen de weelderige rijstvelden te relaxen. Kies een spabehandeling en wordt lekker in de watten gelegd.

Het hotel heeft een buitenzwembad, gratis wifi in de openbare ruimtes en een restaurant waar zowel Indonesische, Thaise als internationale gerechten worden geserveerd. Het restaurant heeft een mooi uitzicht over de rijstvelden, maar je mag je maaltijd ook meenemen naar het prieeltje of naar de eigen kamer. De kamers zijn mooi ingericht en zijn ieder voorzien van een ventilator, een minibar, een eigen badkamer en een terras met zitplaatsen. Ook vanaf het eigen terras heb je een mooi uitzicht.

Sawah Indah is gelegen tussen de rijstvelden van Sidemen en ligt op 16 km afstand van Mount Agung, die je ook kunt beklimmen om de zonsopgang te kunnen zien. Rafting op de Telaga Waja rivier is een avontuur voor iedere reiziger.

Sawah Indah