Boek met onze 4 zekerheden

SCP Hotel Colorado Springs

Categorie A

SCP Hotel Colorado Springs  staat voor 'ziel, gemeenschap en planeet' en heeft een frisse en moderne setting. Het doel van het hotel is om duurzaam te opereren en verbindingen met gasten te koesteren. Daarnaast doet het hotel ook aan het Fair Trade Pricing Program, wat inhoudt dat gasten hun tarief kunnen verlagen als ze de waarde niet vinden overkomen met de prijs.

De 174 kamers zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van een ruim bureau, airconditioning, gratis wifi, een Samsung Smart tv, een koelkast en eco-vriendelijke badproducten. Enkele kamers bieden prachtig uitzicht op de bergen. De accommodatie beschikt over een zwembad, een gratis parkeerplaats en een bar met lounge. In het hotel is er ook een markt waar je lokale producten kunt kopen als koffie, bier en gezonde snacks. Ook heeft het hotel een wellnesscentre, met een fitnessruimte, een klimmuur en een studio waar er yoga en pilates groepslessen worden gegeven.

De dichtsbijzijnde luchthaven is Colorado Springs met een afstand van 8 km. Veel restaurants en andere bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken. De vlooienmarkt Family Fun Vendors Markets is op vier minuten lopen.

 

SCP Hotel Colorado Springs