Nu boeken zonder aanbetaling

Shiroyama Hotel

Categorie S

Hotel Shiroyama ligt op de heuvel met dezelfde naam op een half uur lopen van de haven van Kagoshima. Het hotel heeft zijn eigen onsen, waar je vanuit de baden een fantastisch uitzicht hebt op de Sakurajima vulkaan en Kinko Bay.

Het hotel is ingericht met comfortabel meubilair en heeft een naast de heetwaterbronnen een schoonheidssalon en winkels waar je duty-free kunt shoppen. De riante kamers zijn voorzien van een massagestoel, een tv, een airconditioning, een privé badkamer en een koelkast. Sommige kamers hebben uitzicht op de Sakurajima vulkaan, aan de overzijde van de baai. Het hotel biedt 's ochtends een aantrekkelijk ontbijt aan, waar je kunt genieten van Japanse en westerse gerechten. Er zijn  meerdere restaurants met specialisaties als sushi, tempura, teppanyaki, de Chinese en de Franse keuken.

Hotel Shiroyama is gelegen op Shiroyama Hill en kijkt uit over het stadscentrum van Kagoshima. Er is een gratis shuttlebus die je naar het Temmonkan district brengt, waar vele restaurants en winkels te vinden zijn. De bus stopt ook bij het Chuo treinstation en gaat ieder half uur.
 

Shiroyama Kagoshima