Boek met onze 4 zekerheden

Shore Hotel

Categorie A

Het Shore Hotel in Santa Monica ligt op 5 minuten lopen van de pier van Santa Monica vandaan. Ook het strand is heel dichtbij, vanuit het hotel heb je hier zelfs uitzicht op. Het is een luxe hotel met een strak design en een modern interieur. Het is gebouwd volgens inheemse landschapsarchitectuur. Uniek aan het hotel is dat het zwembad in een openlucht atrium ligt. Dit futuristische ontwerp geeft een creatieve indruk.

De kamers zijn stijlvol ingericht. Ze zijn modern en zeer energiebewust ingericht. Ze hebben een eigen balkon of patio, zodat je in alle rust van de buitenlucht kunt genieten. De kleuren die centraal staan in de kamers zijn lichtblauw, oranje en bruin. Verder heeft het hotel een buitenzwembad, verwarmd door zonne-energie en een fitnesscentrum. 

Het hotel ligt op loopafstand van de beroemde Santa Monica pier. Dit is de oudste pier van de Westkust die nog voor vrijetijds doeleinden wordt gebruikt. Op de pier is van alles te doen. Zo staan er kermisattracties van over de hele wereld, waaronder een carrousel uit 1920. Ook zijn er verschillende restaurants waar je een heerlijk hapje kunt eten.

Shore hotel