Boek met onze 4 zekerheden

Silks Place Taroko

Categorie S

Het Silks Place Taroko Hotel is gelegen in het Taroko National Park met prachtig uitzicht over de kloof en de smalle rivier. In het hotel komen de natuur elementen bergen, water, hout en steen terug in het interieur. Hierdoor past het perfect in de omgeving. Het hotel heeft een unieke ligging tussen de steile kliffen en hoge rotsen waardoor je één wordt met de natuur.

Na een dag wandelen door Taroko National Park kom je in dit hotel helemaal tot rust. Bij de spa kan je heerlijk relaxen met prachtig uitzicht over de omgeving. Neem een verfrissende duik in het binnen-of buitenzwembad. Door de tien verschillende soorten kamers kan elk soort reiziger in zijn behoefte worden voorzien. De kamers van Silks Place Taroko hotel zijn ingericht in moderne Chinese stijl gecombineerd met kenmerken van Taroko’s cultuur en omgeving. Silks Place heeft 2 verschillende restaurants, een Chinees en een Westers restaurant. Er wordt hier voornamelijk gekookt met lokale ingrediënten. Verder heeft het hotel een yoga- en fitnesscentrum en een tennisbaan. Voor de kinderen is er een speciale speelruimte aanwezig.

Taroko National Park, gelegen aan de oostkust van Taiwan, is een prachtig stuk natuur. Het staat bekend om zijn gigantische groene kloven en marmeren kliffen. Je kan hier prachtig wandelen of meerdaagse hikes maken. Verscholen tussen de bomen, liggen kleine en grote tempels, allen met een mooi achtergrond verhaal.
 

Taroko Gorge   Silks Place Taroko