Boek met onze 4 zekerheden

Strand Hotel

Categorie S

Het Strand Hotel is een iconisch hotel aan de boulevard van Swakopmund. Het is gelegen aan de Mole, een uitsteekpunt tussen twee van de zandstranden van Swakopmund. Vanuit het terras en de meeste kamers heb je prachtig uitzicht over de zee en stranden.

De kamers van het hotel zijn ruim opgezet en beschikken over alle moderne gemakken voorzien zoals airconditioning. Het hotel heeft meerdere restaurants, in de Welwitschia Lounge kun je genieten van een hapje en een drankje met uitizicht op de oceaan. Daarnaast beschikt het hotel over een spa en gym waar je jezelf in het zweet kunt werken.

Swakopmund kent vele gezellige en heerlijke restaurants. In de omgeving is veel te beleven. Zo kun je een bezoekje brengen aan Walvisbaai, sandboarden in de Namib Desert, kajakken over zee of een mooie strandwandeling maken.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/home/ploi/www.vamonos.nl/public/assets/themes/vamonos-wordpress-theme/single-hotel.php</b> on line <b>39</b><br />