Boek met onze 4 zekerheden

Tamarack Lodge

De Tamarack Lodge ligt aan de oever van de Twin Lakes. Het is de meest rustig gelegen  accommodatie in de omgeving. Hierdoor word je tijdens je verblijf omringt door de natuur en kun je compleet tot rust komen. De lodge werd gebouwd in 1924 en heeft nog steeds haar rijke charme. De inrichting is geïnspireerd op de natuurlijke omgeving van de accommodatie en op de Europese chalet bouwstijl.

De lodge bestaat uit verschillende kamers en losstaande huisjes. Ze zijn knus en sfeervol ingericht. De muren, plafonds en meubels zijn van hout. De huisjes zijn uitgerust met een keuken en een (vaak stenen) openhaard. Verder heeft de lodge een intiem restaurant waar lokale gerechten worden geserveerd.

Vanuit de lodge ben je binnen vijf minuten bij de Panorama Dome. Deze wandeling begint bij de brug bij Twin Lakes. Het is een route van een kilometer, die je door een schitterend rood sparrenbos leidt. Het eindpunt van de wandeling is een uitkijkpunt, vanaf waar je een mooi uitzicht hebt op de omgeving en op de Mammoth Mountain.

Tamarack Lodge