Boek met onze 4 zekerheden

Thakadu River Camp

Categorie B

Thakadu River Camp ligt aan de oevers van de Marico rivier in het oostelijke deel van het Madikwe Game Reserve. Madikwe is één van de grootste privéreservaten van het land en is prachtig gelegen aan de rand van de Kalahariwoestijn.

De accommodatie maakt veel gebruik van hout en rieten daken, waardoor het echt in de omgeving opgenomen lijkt te worden. De 12 tented suites beschikken over airconditioning en hebben een eigen terras met uitzicht op de rivier, waar je regelmatig dieren voorbij kunt zien komen. Het hoofdgebouw bevindt zich tussen de Marico rivier en een kleine aftakking hiervan. Hier vind je een open lounge, eethoek, bar met uitzicht op de rivier en het zwembad.

Je komt hier om op safari te gaan en dat gebeurt zowel ’s ochtends als ’s middags in open safarivoertuigen onder begeleiding van een gids. In de ochtend begin je met een kopje koffie en gaat na zonsopkomst direct op pad. Aan het eind van de rit staat het ontbijt al op je te wachten. De middag gamedrive begint rond een uur of drie en sluit direct aan op het diner.

Thakadu River Camp