Boek met onze 4 zekerheden

The Garland Hotel

Categorie S

The Garland Hotel bevindt zich in Noord-Hollywood, dichtbij bekende attracties zoals de Universal Studios. het hotel is begonnen als een gebouw waar Hollywood-actrice Beverly Garland samenkwam met haar vrienden en familie. Later besloot zij om er een hotel van te maken. Het recent gerenoveerde boetiekhotel biedt een oase van rust in de drukke stad.

De kamers hebben een stijlvol design, waarbij de kleuren oranje en bruin centraal staan. De kamers hebben een eigen balkon en een minibar. Het hotel heeft verschillende faciliteiten, zoals een buitenzwembad met ligbedden en een hottub, een fitnessruimte, een tuin en een restaurant.

In de omgeving kun je de bezienswaardigheden van Hollywood en Los Angeles ontdekken. Breng een bezoek aan de Universal Studios, een van de oudste en tevens de beroemdste studio’s van Hollywood. Of breng een bezoek aan Griffith Observatory. Hier vind je veel informatie over de ruimte en wetenschap en heb je een schitterend uitzicht over Los Angeles en het Hollywood Sign.

The Garland