Boek met onze 4 zekerheden

The Great George

Categorie S

Het hotel is gelegen in het hart van Charlottetown, waar het National Historic Landmark Province House een paar meter verderop ligt. Het is slechts op een steenworp afstand van de waterkant en promenade van Charlottetown, plus boetiekjes, fantastische restaurants, lokale kunst en theater.

Charlottetown staat bekend om zijn combinatie van geschiedenis, schoonheid en vriendelijke mensen. The Great George, het historische boetiekhotel van Charlottetown, belichaamt deze geest van traditie en gastvrijheid. De kamers zijn sfeervol ingericht. Het hotel beschikt over een fitness ruimte en een binnenzwembad. Daarnaast heeft het een sfeervolle bar een sterrenrestaurant waar je heerlijk kunt dineren. In de tuin van het hotel kun je ontspannen tijdens de borrel of een etentje.

Op Prince Edward Island, de kleinste provincie van Canada, vind je prachtige landschappen en historische stadjes. Het centrum van het eiland is de hoofdstad Charlotte, waar in het Provincial House in 1864 de basis voor de hedendaagse Canadese staat werd gelegd. Ook vind je in het havengebied van de stad vele gezellige cafeetjes en winkeltjes. Een ander hoogtepunt van het eiland is het Prince Edward National Park, waar je kunt genieten van vele heerlijke strandjes.
 

charlottetown george