Boek met onze 4 zekerheden

The Hotel Zags

Categorie B

The Hotel Zags ligt in het Fountain District van Portland, op korte afstand van het Portland Art Museum. Het is een kleinschalig boetiekhotel, met een modern en stedelijk design. Door het gehele hotel hangen meer dan 500 lokale kunstwerken, die helemaal bij de inrichting van het hotel passen.

De kamers zijn stijlvol en comfortabel. Ze bieden uitzicht op de stad of op de tuin van het hotel. Ze beschikken over een airco, en een minibar. Het hotel heeft een fitnessruimte een bar. Verder verhuren zij verschillende voorwerpen waarmee je de stad kunt verkennen, zoals camera’s, skateboards, mountainbikes en hengels. Ook zijn er verschillende spelletjes te spelen in het hotel.

Een leuke bezienswaardigheid om te bezoeken tijdens je verblijf aan Portland is de International Rose Test Garden. Dit is een enorme rozentuin, waar rozenkwekers hun rozen planten en testen. Je vindt hier meer dan achtduizend rozen waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. Mei tot september zijn de beste maanden om hier langs te gaan.
 

The Hotel Zags