Boek met onze 4 zekerheden

The Inn At Death Valley

Categorie S

Het The Inn at Death Valley Hotel ligt in Death Valley National Park. Het is een historische herberg die sinds 1972 bestaat. Ondertussen is het gerenoveerd en uitgegroeid tot een mooi en luxe hotel middenin de woestijn. In het verleden trokken meerdere bekende Hollywoodsterren zich hier terug om te genieten van Death Valley.

De kamers zijn mooi ingericht volgens lokale stijl. Ze zijn ruim en bieden uitzicht op de omgeving. Er is een airco en een minibar aanwezig. Verder heeft het hotel verschillende luxe faciliteiten. Zo is er een buitenzwembad, een sauna en is het mogelijk om een massage te krijgen. Verder zijn er twee tennisvelden en een fitnessruimte. 

Vanuit het hotel kun je naar het Badwater Bassin gaan. Dit ligt op 85,5 meter beneden zeeniveau. Het laagste punt van het westelijk halfrond is dan ook in deze omgeving te vinden. Het Badwater Bassin is een grote vlakte met zout plakkaten, omgeven door donkere bergen. Door regenval kan er een tijdelijk meer ontstaan. Al met al is dit een zeer indrukwekkend gezicht.

The Inn at Death Valley