Boek met onze 4 zekerheden

The Lalu

Categorie S

The Lalu is een hotel gelegen bij Sun Moon Lake met prachtig uitzicht over het meer. De stijl van The Lalu is gebaseerd op eenvoud, natuur en rust waardoor een verblijf in the Lalu erg ontspannend is.

Na een dag de omgeving van Sun Moon Lake verkend te hebben, is het hier heerlijk ontspannen in de spa of aan het zwembad met uitzicht op het meer. De elegante suites zijn gebaseerd op een Chinees gedicht en hebben een nette moderne inrichting. Er zijn twee soorten kamers, kamers met uitzicht op het meer en kamers direct gelegen aan het zwembad. De kamers met uitzicht op het meer zijn mooie ruime suites met een groot balkon. De kamers gelegen aan het zwembad zijn villa's met eigen privé zwembad. 's Avonds geniet je op je eigen terras van de zonsondergang. In de brasserie bieden ze westerse en Aziatische gerechten aan maar je kan er ook voor kiezen om te dineren bij het Chinese of Japanse restaurant. Onder het genot van een kopje thee met bijpassende Aziatische hapjes aanschouw je de grote Koi vissen die hier rondzwemmen.

Sun Moon Lake ligt op een hoogte van 762 meter. Vanaf het smaragdgroene meer heb je een prachtig uitzicht over de imposante Yushan berg. De berg is omringd door ontelbaar veel pieken en een dik wolkendek. Het is prachtig fietsen rondom het meer maar je kan ook mooie wandelingen maken. Pak de kabelbaan om te genieten van het uitzicht op het meer en de omgeving.

 

Sun Moon Lake   The Lalu