Boek met onze 4 zekerheden

The Mark Spencer Hotel

Categorie A

Op een minuut wandelen van het Pearl District in Portland, ligt het The Mark Spencer Hotel. Het hotel opende in 1907 onder een andere naam. Sinds dien zijn er vele artiesten en beroemdheden die hebben verbleven in het hotel. In 1966 werd de naam verandert naar The Mark Spencer Hotel. Nog steeds komen er veel artiesten langs die er een aantal nachten verblijven.

De kamers hebben een klassiek en stijlvol interieur, in combinatie met moderne meubels en airconditioning. De badkamers hebben een marmeren vloer en Italiaanse glazen tegels. Wanneer je incheckt bij het hotel ontvang je een kaart waarmee je kortingen kunt krijgen in nabijgelegen restaurants en winkels. Verder heeft het hotel een fitnesscentrum.

Portland heeft verschillende musea waar je meer te weten kunt komen over interessante onderwerpen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Museum of Science and History, waar veel te zien is over astronomie, technologie, wetenschap en aardrijkskunde. Ook het Portland Art Museum is een bezoek waard.

The Mark Spencer Hotel