Boek met onze 4 zekerheden

The MarQueen

Categorie A

Het MarQueen Hotel ligt in de oudste buurt van Seattle, in de Queen Anne wijk. Het is gebouwd met klassieke bakstenen, waardoor het hotel helemaal bij de gebouwen in de buurt past. Het hotel heeft dan ook een historische charme, met een romantische touch. De lobby is geïnspireerd op Europa en beschikt over een schitterende trap en andere antieke details.

De gerenoveerde kamers zijn gebouwd in appartement stijl en beschikken over een keuken en een eethoek. Ze zijn op een klassieke manier ingericht, met houten vloeren en ouderwets meubilair. De inrichting uit 1920 is gecombineerd met moderne faciliteiten. Het hotel zelf beschikt over een bar en een wellnesscentrum.

Seattle is een bruisende stad met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Space Needle. Dit hoge gebouw domineert de skyline van de stad. Het is gebouwd in 1962 voor de wereldtentoonstelling. Bovenin bevindt zich een observatiedek en een restaurant, waar de lift je in 43 seconden naartoe brengt.

The MarQueen