Boek met onze 4 zekerheden

The Platinum

Categorie B

Het The Platinum in Las Vegas hotel ligt in Las Vegas, op een blok van de bekende strip vandaan. Ook ligt het in de buurt van vele andere bezienswaardigheden. Het is een stijlvol hotel dat luxe en moderniteit uitstraalt. De gemeenschappelijke ruimtes zijn onder andere ingericht met schitterende, marmeren vloeren.

De suite is van alle gemakken voorzien. Zo heb je, naast de slaapkamer, ook een woonkamer en een complete keuken in de kamer. Ook heb je een eigen balkon of terras. Verder heeft het hotel allerlei faciliteiten om het naar je zin te maken. Zo zijn er binnen- en buitenzwembaden, een fitnesscentrum en een klein winkeltje in de lobby.

Las Vegas staat natuurlijk bekend om het gokken, maar ook voor kinderen is er veel te doen in de stad. Zo kun je een bezoek brengen aan The Venetian, waar je door nagemaakte Italiaanse straatjes kunt lopen. Je kunt hier zelf een rondje varen in een gondel. Ook leuk is het Rainforest Cafe, dat op de strip ligt. Hier waan je je in een levensechte jungle.

Schermafbeelding    om