Boek met onze 4 zekerheden

The Ranch At Death Valley

Categorie A/B

The Ranch at Death Valley is een uniek hotel in de Death Valley, naast het bezoekerscentrum. Het heeft hoge palmbomen en biedt een oase in de woestijn. Het hotel komt uit de jaren 50 van de vorige eeuw, maar haar geschiedenis gaat nog veel verder terug in de tijd. In 1880 ontstond de ranch namelijk als een bevoorradingspost voor de mijnwerkers en hun ezels die in de buurt werkten. 

De kamers zijn ruim en ze zijn ingericht met verschillende bruintinten. Ze hebben openslaande deuren naar een klein balkon of een patio. Ook hebben ze een airco en een minibar. Verder heeft hotel een buitenzwembad, een bar en verschillende buitenlounges met vuurkorven. Ten slotte is er een tennisbaan, een basketbalveld en een volleybalveld aanwezig. 

In Death Valley zal je je ogen uitkijken. Ga bijvoorbeeld naar de Golden Canyon. Dit is een nauwe kloof met goudgekleurde wanden. Je kunt hier een wandeling doorheen maken. Vanuit de canyon kun je ook naar de Red Cathedral. Dit is een natuurlijk amfitheater, bestaande uit rode rotsen.

The Ranch at Death Valley