Boek met onze 4 zekerheden

The Terrace Club at Busena

Categorie S

De Terrace Club ligt in het Busena Marine Park in het midden van Okinawa.

Het hotel heeft meerdere zwembaden met zeezicht, waaronder één zwembad gevuld met lokaal zeewater. De Terrace Club biedt ook korte welness-sessies in en rond de zwembaden aan en ligt in het Busena marine park, waar je onder andere vanuit een onderwater observatorium naar de vissen kunt kijken of een tour kunt nemen op een boot met een glazen bodem, die langs de koraalriffen in de omgeving zal varen.
Bij aankomst word je verwelkomt met een heerlijk welkomstdrankje en een cadeautje. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een sauna, een fitnesscentre en een lounge en bar.
De kamers zijn open en comfortabel ingericht. Op het terras ligt een groot ligbed waar je heerlijk op kunt relaxen terwijl je uitkijkt over Oost-Chinese Zee. Daarnaast zijn de kamers voorzien van een tv, een minibar, een airconditioning,  gratis toiletartikelen,een kluisje en gratis Wi-Fi.

Naha Airport is met de auto ongeveer 90 minuten rijden en met de trein is het 75 minuten voordat je aankomt bij The Terrace Cub & Resorts. Bezoek de leukste bezienswaardigheden zoals The Ocean Expo Park, een groot park met een museum, een botanische tuin en een van 's werelds  grootste aquaria, welke bekend staat vanwege hun mantaroggen en andere fokprogramma's.

Terrace Club at Busena