Boek met onze 4 zekerheden

Tigh-Na-Mara Seaside Spa Resort

Categorie S

Het Tigh-Na-Mara Seaside Spa Resort is een van de meest populaire resorts aan de oceaan op Vancouver Island. Het ligt op een 22 hectare stuk grond vol met bossen en grenzend aan het strand, wat het een zeer bijzondere locatie maakt.

De kamers van Tigh Na Mara Seaside Spa Resort zijn allen rustiek en met veel hout ingericht. Dit geeft een natuurlijke sfeer wat goed bij de omgeving past. De kamers met uitzicht op de oceaan hebben allen een eigen balkon of patio. Tot de hotelfaciliteiten behoren een wasserette, een cadeauwinkel, een binnenzwembad, een stoombad, een bubbelbad en een fitnessruimte, evenals een tennisbaan, speeltuinen, tafeltennis, hoefijzerkuilen en verhuur van waterscooters en fietsen. De nieuwe Grotto Spa van Tigh-Na-Mara is een van de grootste full-service spa's in Noord-Amerika en heeft een groot granieten mineraalzwembad, watervallen, koud water en een bubbelbad, allemaal doordrenkt met helende mineralen geïmporteerd uit de Savar Springs in Hongarije. Bij het restaurant werken ze met lokale en seizoen producten, waardoor de kaart wisselend is.

Parksville staat bekend om de mooie en grote stranden en is één van de best bewaarde geheimen van Vancouver Island. Breng een bezoek aan één van de oudste kerken van Vancouver Island of ontdek het Rathtrevor Beach Provincial Park. Naast de mooie zonsondergangen kun je hier ook prachtig wandelen.
 
 

tigh na mara parksvilla