Boek met onze 4 zekerheden

Tonglen Lake Lodge

Categorie B

De Tonglen Lake Lodge ligt in het binnenland van Alaska, dichtbij het Denali Nationaal Park. De lodge ligt op een vlakte van vijf hectare, waarop zich 11 lodges bevinden. Op de vlakte vind je natuur, het meer en een schitterend uitzicht op de bergen. De lodge is ontworpen door kunstenaars en bouwers uit de omgeving, die een authentieke Alaskaanse ervaring wilden creëren middenin de wildernis.

De blokhutten zijn voorzien van handgemaakte, houten meubels die speciaal voor de accommodatie ontworpen zijn. De inrichting van de hutten is gebaseerd op de natuurlijke omgeving. Alle hutten beschikken over een gietijzeren haard en een verwarmde vloer. Verder is er een café aanwezig op het terrein, waar het ontbijt geserveerd wordt en ’s avonds drankjes kunnen worden genuttigd.

Het Denali National Park ligt op minder dan 10 kilometer bij de lodge vandaan. Dit is een groot park waar onder andere de hoogste berg van de Verenigde Staten te vinden is. Er zijn veel wilde dieren te vinden, zoals grizzlyberen, elanden, vossen en wolven.

Tonglen Lake Lodge