Boek met onze 4 zekerheden

Valamar Pinia

Categorie B

Het Valamar Pinia Hotel ligt aan het strand in Poreč. Door 10 minuten langs het strand te lopen, bereik je het oude centrum van de plaats. Het is een schitterend hotel met verschillende faciliteiten, om het je zoveel mogelijk naar uw zin te maken. Er worden onder andere verschillende entertainmentprogramma’s uitgevoerd en er is genoeg te doen voor kinderen.

De kamers zijn comfortabel en hebben een rustige inrichting. Ze hebben onder andere een airco en een betegelde vloer. Vanuit de kamer heb je uitzicht op de tuin of op het zwembad. Het hotel heeft een restaurant waar je  heerlijk kunt ontbijten en dineren. Verder is er een fitnesscentrum, een volleybalveld, een tafeltennistafel en een zwembad met een ligweide. Ten slotte kun je tegen een toeslag gebruik maken van andere sportvelden en spafaciliteiten.

In Poreč is veel terug te vinden uit de Romeinse geschiedenis, zoals de indeling van de straten en verschillende gebouwen en ruïnes. Ook bevindt zich hier de Euphrasiusbasiliek. Deze 6e-eeuwse basiliek staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is schitterend om te zien.

Valamar Pinia Hote