Boek met onze 4 zekerheden

Vertigo

Categorie B

Het Vertigo Hotel ligt in de wijk Nob Hill in San Francisco. Het boetiekhotel bevindt zich in een mooi stadspand. Wanneer je het hotel binnenloopt, krijg je het gevoel alsof je in een film bevindt. Het  heeft namelijk ooit een rol gespeeld in de Hitchcock film genaamd Vertigo. Hier is het hotel later dan ook naar vernoemd. Het barokke design, in combinatie met de moderne inrichting zorgt voor een unieke combinatie van oud en nieuw.

De kamers zijn op een unieke manier ingericht. De ontwerper heeft een balans gevonden tussen de simpele vorm en de functie van de kamers, in combinatie met inspirerende en unieke details. De kleur wit staat dan ook centraal, samen met oranje. Verder heeft het hotel een café en een fitnesscentrum.

Tijdens je verblijf in San Francisco mag een bezoek aan de Golden Gate Bridge niet ontbreken. Dit is de beroemdste brug van de Verenigde Staten en de echte highlight van de stad. de brug is 2,7 kilometer lang en 227 meter hoog. De brug is hoog genoeg, zodat zelfs grote zeeschepen er onderdoor kunnen varen.

Vertigo