Boek met onze 4 zekerheden

Villa Borgo

Categorie B

Villa Borgo ligt op de top van het middeleeuwse Motovun. Het hotel wordt omgeven door heuvels met wijn- en olijfgaarden. Het traditionele stenen gebouw is recent gerenoveerd, maar heeft nog steeds haar middeleeuwse charme. De inrichting van de bed and breakfast is stijlvol, met moderne details en meubels. De accommodatie is kleinschalig en het personeel is gedreven om elke gast zich zo welkom mogelijk te laten voelen.
 
De kamers zijn comfortabel en hebben een mooi, licht design. De kleur wit staat centraal en wordt gecombineerd met verschillende soorten zandkleuren en tinten bruin. Dankzij de rustige inrichting kom je hier zeker tot rust. Vanuit je kamer heb je uitzicht op de vallei, of op de gezellige straatjes van Motovun. Villa Borgo heeft een terras, waar het ontbijt wordt geserveerd.
 
De regio Istrië staat bekend om de truffels. Deze speciale paddenstoelen groeien ook in het bos van Motovun. Het is mogelijk om hier op truffel-expeditie te gaan. Je gaat dan op zoek met een truffeljager en een hond die getraind is om de paddenstoelen te vinden. Dit is een erg leuke en unieke activiteit. Uiteraard kun je in Motovun ook verschillende gerechten met truffel proberen.

 

Villa Borgo