Boek met onze 4 zekerheden

Villa Ombak

Categorie S

Villa Ombak ligt in Gili Trawangan, een van de prachtigste plekken van het eiland Lombok, de grootste van de drie Gili-eilanden. De kamers hebben een Indonesisch design. Vanuit het hotel heb je een prachtige uitzicht op de tropische tuinen en de berg Rinjana. Geniet van een ontspannende behandeling in de spa of doe mee aan een watersport!

Villa Ombak biedt 150 ruime kamers te midden van de tropische tuinen van Gili Trawangan. De kamers zijn ingericht met handwerken en klassieke houten meubels en zijn voorzien van een ruim terras, een kluisje en kabel-tv. Een restaurant aan het strand, een grote buitenzwembad met lounge en bar en een excursiebalie zijn aanwezig.  Er is gratis wifi beschikbaar in openbare ruimtes.  Restaurant Waroeng Bule serveert zowel Indonesisch als mediterraanse gerechten.

Het eiland Gili Trawangan is met de boot te bereiken.  De accommodatie ligt op 2,5 uur varen van de haven van Benoa, in Bali. Padang Bai, in Bali is ongeveer 60 minuten varen. Villa Ombak ligt in de buurt van Masjid Agung Baiturrahman, een van de populairste bezienswaardigheden.

Vila Ombak