Boek met onze 4 zekerheden

Waterberg Guestfarm

Categorie B

Bij de Waterberg Guest Farm ervaar je een werkende, authentieke boerderij die gelegen is aan de voet van het majestueuze Waterberg Plateau. De rijke biodiversiteit van de boerderij maakt dit een paradijs voor natuurliefhebbers.

Rond het hoofdgebouw zijn 9 afgelegen bungalows gebouwd waar je de sfeer van de Afrikaanse bush kunt inademen. De bungalows zijn gebouwd van natuurlijke materialen en hebben een verzorgd, modern uiterlijk. Naast een eigen veranda heb je ook de beschikking over een buitendouche vanwaar je zo een passerende dikdik of kudu kunt zien. Het restaurant heeft een gezellige open haard voor de winteravonden en openslaande deuren voor de warme dagen. De comfortabele ligbedden bij het zwembad zijn de ideale plek voor een kort middagdutje. 's Avonds deel je de verhalen van de dag rond het kampvuur en geniet je van de heerlijke maaltijden, gemaakt met ingrediënten van het eigen land.

Vanuit de lodge vertrekt een wandelpad naar de top van het Waterberg Plateau. Andere mogelijke excursies zijn gamedrives, paardrijtochten of een bezoek aan het naburige Cheetah Conservation Fund.

 

waterberg guestfarm