Boek met onze 4 zekerheden

Wild Ivory Big 5 Eco Lodge

Categorie B

De Wild Ivory Big 5 Game Lodge is een prachtige tented lodge in het malariavrije Welgevonden Game Reserve. Dit mooie privéreservaat maakt deel uit van het Waterberg Biosfeer Reservaat en is de perfecte bestemming voor een safariavontuur. De lodge ligt in het westelijke deel van het reservaat, waar veel grote grazers en roofdieren te vinden zijn.

De lodge is ecovriendelijk en bestaat uit zeven luxe safaritenten, ieder met prachtig uitzicht op de natuur. De tenten staan op een verhoogd platform en zijn voorzien van een dak dat de ergste hitte buiten houdt. Er is zowel een ruime badkamer als een buitendouche waar je heerlijk kunt douchen onder de stralende zon. Het hoofdgebouw huisvest het restaurant en de receptie en leidt naar het uitzichtplatform en het zwembad waarvan je uitkijkt op de waterhole. Er is geen hek om de lodge, wat inhoudt dat de dieren overal langs de gebouwen kunnen lopen. Er komen regelmatig olifanten drinken uit het zwembad!

Je verblijf in het Welgevonden reservaat is inclusief gamedrives onder begeleiding van een gids. Deze vinden ’s ochtends en ’s middags plaats in een open safarivoertuig. Tussendoor kan je ontspannen bij het zwembad of met de camera in de hand waken bij de waterhole.

Wild Ivory