Boek met onze 4 zekerheden

Witsieshoek Mountain Lodge

Categorie A

Gelegen in de noordelijke Drakensbergen is de Witsieshoek Mountain Lodge de perfecte accommodatie om de wonderen van dit deel van Zuid-Afrika te verkennen. De lodge kijkt onder meer uit op de Sentinel Peak en ligt vlakbij het indrukwekkende Amphitheater. Witsieshoek Mountain Lodge is de hoogste lodge in dit deel van de Drakensbergen en ligt op 2220 meter hoogte.

Verspreid over het landschap vind je een aantal bungalows en de wat luxere chalets, die uitzicht op Sentinel Peak bieden. De twaalf kamers zijn gebouwd rond de centrale receptie en het restaurant, waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Koffie en thee is de hele dag gratis verkrijgbaar. De lounge is de perfecte plaats om lekker te ontspannen na een lange wandeling. Mocht je zin hebben in een heerlijke massage dan ben je bij de Breathe Air Spa aan het goed adres. Door de hoge ligging kan het behoorlijk fris worden, er is dan ook geen zwembad aanwezig.

Vanuit de lodge kan je verschillende mooie dagwandelingen maken, zoals de mooie wandeling naar het Amphitheater en Tugela Falls, waarbij je onderweg een aantal ketenladders moet gebruiken. De wandelingen variëren in lengte en moeilijkheid zodat er voor ieder wat wils te vinden is.

 

Witsieshoek Mountain Lodge