Boek met onze 4 zekerheden

Yavapai Lodge

Categorie B/S

De Yavapai Lodge ligt in het Grand Canyon National Park, dichtbij de South Rim. De South Rim kun je bereiken door middel van een wandeling, of een busrit. De lodge heeft een rustige ligging, zodat je op kunt gaan in de natuur. De accommodatie is verdeeld over de hoofdlodge, waar zich de faciliteiten bevinden, en Yavapai West en Yavapai East, waar zich de kamers bevinden.

De kamers zijn comfortabel en ruim. Aan de muren zijn foto’s te vinden van de omgeving van het nationale park. Ze hebben een airco en een minibar. De lodge is verder van alle gemakken voorzien. Zo is er een groot restaurant aanwezig met een terras. Ook heeft het hotel een eigen giftshop, waar je onder andere kleding voor tijdens het wandelen kunt kopen, mocht je dit vergeten zijn.

De Grand Canyon is een schitterend nationaal park met als hoogtepunt natuurlijk de canyon. Er zijn hier veel verschillende wandelingen te maken langs de canyon en naar uitzichtpunten. Er zijn ook verschillende routes die je met de auto kunt rijden, om zo de mooiste plekken te bezoeken.

Yavapai Lodge