Boek met onze 4 zekerheden

Yosemite Valley Lodge

Categorie S

De Yosemite Valley Lodge is een schitterende lodge die zich in het Yosemite National Park bevindt. Het ligt in Yosemite Village, op 700 meter van de Yosemite Valley. De bouwstijl is gebaseerd op glas- en houtarchitectuur. Dankzij de grote ramen die zich overal in de lodge bevinden hoef je niets te missen van de natuur waarin de accommodatie zich bevindt.

De kamers zijn sfeervol en charmant ingericht. Ze hebben een eigen balkon of een patio, zodat je ook vanuit je eigen kamer van de natuur kan genieten. Verder hebben de kamers een minibar en een ventilator. De lodge heeft alle faciliteiten om het naar je zin te maken. Er is een groot buitenzwembad aanwezig. Ook is er een restaurant en een souvenir/kledingwinkel.

Het Yosemite National Park heeft veel te bieden. Je kunt hier onder andere wandelen en mountainbiken. Er zijn verschillende wandelingen te maken waarbij je ook een beetje over rotsen moet klimmen. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Sentinel Dome gaan. Deze koepelvormige rots bevindt zich op een berg en de wandelingen hiernaartoe zijn ongeveer 3,5 kilometer.

Yosemite Valley Lodge