Boek met onze 4 zekerheden

Wild Griekenland

Wild Griekenland Momenteel staan er geen wildreizen voor Griekenland online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Highlights Griekenland

Griekenland Momenteel staan er geen highlights voor Griekenland online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontdek tijdens het reizen door Griekenland de mythologische Griekse geschiedenis

Griekenland heeft verspreid over het vaste land en de eilanden veel archeologische bezienswaardigheden om te ontdekken. Door de rijke historie kent het land dan ook vele middeleeuwse stadjes en indrukwekkende archeologische opgravingen. Een van de belangrijkste vindplaatsen is de Akropolis van Athene. De naam van deze berg betekent ‘het hoogste punt van de stad’. De heilige tempels die hier staan, waaronder de beroemde Parthenon, zijn allemaal gewijd aan diverse goden. Tijdens het reizen door Griekenland mag een bezoek aan de Akropolis dus niet missen. De Partenon is een zeer iconische en bovenal oude Atheense tempelruïne. Deze immense tempel is, ondanks een wilde geschiedenis, nog altijd zeer indrukwekkend.

Reis door Peloponnesos: het grootste schiereiland van Griekenland

Neem een unieke duik in de geschiedenis van Griekenland tijdens een reis door de Peloponnesos. Dit schiereiland biedt eeuwenoude cultuur, authentieke bergdorpjes en prachtige stranden. Na je bezoek aan Athene, reis je af naar Delphi. Dit is de plaats waar de eerste Olympische Spelen zijn gehouden. Het is een interessante ervaring voor het hele gezin. Vervolg je reis naar Dimitsana, een schilderachtig bergdorpje met een spectaculaire kloof door de Lousios-vallei. Bezoek daarna de gezellige badplaats Stoupa en struin in de avond over de boulevard. Duik een van de vele gezellige restaurantjes in en rust overdag uit op het strand van Kalogria. In het oude dorp Monemvasia geniet je van prachtig uitzicht vanuit een authentiek dorpje over de azuur blauwe zee. Loop door kronkelende straatjes en bezoek een Byzantijnse kerk uit de twaalfde eeuw. Tijdens het reizen door Peloponnesos in Griekenland mag een bezoek aan Napflion ook niet ontbreken. Dit is de oude hoofdstad van Griekenland en een van de mooiste stadjes van het eiland. In het centrum met de met marmer geplaveide straatjes vind je vele winkeltjes en klassieke Griekse tavernes.

Schakel Vámonos Travels in voor een reis op maat

Met Vámonos Travels bezoek je tijdens het reizen alle bijzondere plekken van Griekenland. Geniet optimaal van een onvergetelijke reis en ontspan. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over excursies, vluchten, hotels en transfers. Onze reisspecialisten regelen dit voor je en ontzorgen je volledig. Maak je wensen aan ons kenbaar en stel je reis op maat samen. Vraag een offerte aan en start met het plannen van je reis naar Griekenland. Heb je nog vragen over dit bijzondere land en het reizen door Griekenland? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via 020-6735353 en info@vamonos.nl.

De door jou gekozen bestemming bieden we (tijdelijk) niet aan.
Je wordt nu omgeleid naar onze homepage.