Boek met onze 4 zekerheden

Highlights IJsland

Noorderlicht Momenteel staan er geen highlights voor IJsland online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reizen naar IJsland om het noorderlicht te zien

Een van de voornaamste redenen waarom men naar dit bijzondere land afreist, is het noorderlicht. Gedurende de herfst- en wintermaanden is dit prachtige natuurverschijnsel te zien en wordt het hemelgeweld op bijzondere wijze verlicht. Je hebt de meeste kans om dit bijzondere natuurfenomeen te zien tijdens een heldere avond in een donkere omgeving. In combinatie met het wonderlijke landschap om je heen, is dit spektakel een beleving die je nooit meer vergeet.

Pootje baden in de Blue Lagoon

Wanneer je gaat reizen door IJsland, zal de weerzinwekkende natuur je keer op keer verrassen. Zo is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in een geothermisch verwarmd bad met zeewater, in het hart van een lavaveld. Het is een uitstekende manier om even helemaal tot rust te komen en bovendien goed om op te warmen. Op sommige plekken is de gemiddelde temperatuur van het water namelijk 40 graden. Het helderblauwe, warme water is afkomstig uit diepe gaten van wel 2.000 meter diep. Deze plek is dan ook werkelijk een paradijs op aarde die je tijdens het reizen door IJsland niet mag missen.

Bepaal zelf de route met een reis op maat

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reizen door IJsland? Dan heb je wellicht een aantal wensen op je lijstje staan met bezienswaardigheden en locaties die je graag wilt bezoeken met vrienden of de familie. Wanneer je daar niets van wilt missen is het bij Vámonos Travels mogelijk om zelf je reis samen te stellen. Vraag een offerte aan en bespreek de verschillende reizen met onze specialist. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over reizen naar IJsland? Neem dan gerust contact met ons op via 020-6735353 of info@vamonos.nl.