Nu boeken zonder aanbetaling

Rondreis IJsland

Een van de meest bijzondere reizen die je kunt maken in je leven, is een reis naar IJsland. Het noordoosten van het land ligt net onder de poolcirkel en door de gletsjers en vulkanen lijkt het soms net of je je in een andere wereld waant. Het land is werkelijk waanzinnig door de indrukwekkende landschappen die zich afwisselen. Denk hierbij aan kokende modderpotjes, geisers, tafelbergen, vulkanen en watervallen in alle soorten en maten. Daarnaast wordt het in de zomer nauwelijks donker en is het in december en januari maar zo’n vier uur per dag licht. Wil je graag starten met reizen door het bijzondere IJsland? Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van je rondreis zodat je ongetwijfeld de reis van je dromen maakt.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Familiereizen IJsland

IJsland familie Momenteel staan er geen familiereizen voor IJsland online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Highlights IJsland

Noorderlicht Momenteel staan er geen highlights voor IJsland online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reizen naar IJsland om het noorderlicht te zien

Een van de voornaamste redenen waarom men naar dit bijzondere land afreist, is het noorderlicht. Gedurende de herfst- en wintermaanden is dit prachtige natuurverschijnsel te zien en wordt het hemelgeweld op bijzondere wijze verlicht. Je hebt de meeste kans om dit bijzondere natuurfenomeen te zien tijdens een heldere avond in een donkere omgeving. In combinatie met het wonderlijke landschap om je heen, is dit spektakel een beleving die je nooit meer vergeet.

Pootje baden in de Blue Lagoon

Wanneer je gaat reizen door IJsland, zal de weerzinwekkende natuur je keer op keer verrassen. Zo is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in een geothermisch verwarmd bad met zeewater, in het hart van een lavaveld. Het is een uitstekende manier om even helemaal tot rust te komen en bovendien goed om op te warmen. Op sommige plekken is de gemiddelde temperatuur van het water namelijk 40 graden. Het helderblauwe, warme water is afkomstig uit diepe gaten van wel 2.000 meter diep. Deze plek is dan ook werkelijk een paradijs op aarde die je tijdens het reizen door IJsland niet mag missen.

Bepaal zelf de route met een reis op maat

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reizen door IJsland? Dan heb je wellicht een aantal wensen op je lijstje staan met bezienswaardigheden en locaties die je graag wilt bezoeken met vrienden of de familie. Wanneer je daar niets van wilt missen is het bij Vámonos Travels mogelijk om zelf je reis samen te stellen. Vraag een offerte aan en bespreek de verschillende reizen met onze specialist. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over reizen naar IJsland? Neem dan gerust contact met ons op via 020-6735353 of info@vamonos.nl.