Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis Nieuw-Zeeland

Heb je er altijd van gedroomd om te reizen door Nieuw-Zeeland? De natuur is bijna nergens zo divers en indrukwekkend. Tijdens het reizen door Nieuw-Zeeland ontdek je alles wat deze unieke bestemming te bieden heeft. En dat is behoorlijk wat! Daarom hebben we bij Vámonos Travels een aantal voorbeeldreizen voor je opgesteld. Op deze manier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Vervolgens is het mogelijk om deze reizen geheel op maat aan te passen.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Familiereizen Nieuw-Zeeland

Familie NZ Momenteel staan er geen familiereizen voor Nieuw-Zeeland online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wild Nieuw-Zeeland

Wild NZ Momenteel staan er geen wildreizen voor Nieuw-Zeeland online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Highlights Nieuw-Zeeland

Highlights NZ Momenteel staan er geen highlights voor Nieuw-Zeeland online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reizen langs verschillende hoogtepunten in Nieuw-Zeeland

Nieuw Zeeland ligt in Oceanië en bestaat uit het Noordereiland en Zuidereiland. Beide eilanden herbergen hun eigen schatten aan natuur. Ondanks de relatief kleine oppervlakte van het land zijn de landschappen divers en lijkt het elk uur weer alsof je in een ander land rijdt. Tijdens de avontuurlijke fly-drives van Vámonos Travels ga je op ontdekkingsreis door de ongerepte natuur van het betoverende Nieuw-Zeeland.

Een fly-drive door Nieuw-Zeeland

Om de veelzijdigheid van Nieuw-Zeeland optimaal te kunnen ervaren, organiseren wij fly-drives waarbij je de natuur van dichtbij meemaakt en kunt stoppen waar je wilt. Ontdek het buitenaardse Tongariro National Park of de spectaculaire kust van de Coromandel Peninsula op het Noordereiland. Trek de nationale parken in van het Zuidereiland, verken per boot de Milford Sound of wandel door het adembenemend mooie Mount Cook National Park. Nieuw-Zeeland heeft zoveel te bieden.

Stel een reis op maat samen

Laat je betoveren door dit veelzijdige land en start met het uitstippelen van je reis. Ga alleen, met vrienden of met je partner dit grote avontuur aan. Je wilt natuurlijk wel alle bezienswaardigheden bezoeken die op je verlanglijst staan. Wij hebben een aantal voorbeeldreizen voor je opgesteld om je een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Deze reizen pas je vervolgens geheel naar wens aan. Het samenstellen van een reis, begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 020-6735353 of info@vamonos.nl. Maak je wensen kenbaar en wij gaan met veel plezier voor je aan de slag.