Boek met onze 4 zekerheden

Wildreis door Amerika

Een wildreis door Amerika betekent uitgestrekte landschappen, eindeloze wegen en dieren spotten op het land en op het water. Het is een perfecte bestemming om te ontsnappen aan alle drukte en een onvergetelijke tijd te beleven. Vámonos Travels is gespecialiseerd in reizen naar Noord-Amerika. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van je reis naar Amerika. Wij laten je graag de meest bijzondere plekken zien tijdens je op maat gemaakte reis.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een onvergetelijke reis door de wildernis van Yukon en Alaska

Ontdek de ruige wildernis en ervaar de rust en ruimte in deze afgelegen regio. De hoogste bergtoppen van het continent worden afgewisseld met eeuwenoude naaldbossen, koele bergmeren en krakende gletsjers. Dierenliefhebbers kunnen uitkijken naar onder meer elanden, beren, kariboes, wolven, lynxen, papegaaiduikers, walvissen, zeeotters, zeeleeuwen en zeearenden. De hotels zijn speciaal voor je uitgezocht op hun afgelegen ligging, ecovriendelijkheid of kleinschalige aard. Het is dan ook aan te raden deze reis ver vooraf te boeken zodat beschikbaarheid geen probleem is. De reis is het beste te maken tussen juni en september, wanneer het lang licht is en de temperaturen aangenaam zijn.

Stel je eigen reis samen

Amerika is een stoere bestemming vol avontuur. Dankzij de juiste contacten zijn wij in staat om een op maat gemaakte reis naar Amerika samen te stellen. Bekijk onze voorbeeldreizen ter inspiratie en pas de onderdelen aan zodat de reis aan je verwachtingen voldoet. Wij staan je graag bij voor advies en geven je tips over de juiste reisroute. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar op 020-6735353 of info@vamonos.nl.