Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis Amerika

Uitgestrekte landschappen, indrukwekkende nationale parken en wereldsteden. Een roadtrip door de Verenigde Staten is een groots avontuur. Tijdens het reizen door Amerika beleef je het land in al haar facetten. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Daarom hebben we bij Vámonos Travels een aantal voorbeeldreizen voor je opgesteld. Zodat jij een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Onze reisspecialisten maken daarna aan de hand van jouw specifieke wensen een voorstel op maat.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Highlights Amerika

highlights Amerika Momenteel staan er geen highlights voor Amerika online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reizen langs verschillende hoogtepunten in Amerika

De Verenigde Staten liggen in Noord-Amerika, onder Canada. Het land is meer dan 235 keer zo graag als Nederland en de meer dan 380 miljoen inwoners zijn verdeeld over de 50 staten van het land. Op dit enorme oppervlakte valt ontzettend veel te beleven. Je vindt er immense canyons, grootse bergketens, bruisende steden en vele nationale parken.
Ontdek Amerika met de huurauto of de eigen camper, zodat je kunt stoppen waar je wilt. Want er is zoveel moois te zien!

Een camperreis door de Verenigde Staten

Om de diversiteit van Amerika optimaal te kunnen ervaren, is een camperreis door het land zeker aan te raden. Hierdoor maak je de natuur van dichtbij mee en stop je waar je maar wilt. Bepaal je eigen route wanneer je aan een camperreis begint en ontdek Amerika tot in de puntjes. Trek de nationale parken in, slaap onder de sterrenhemel en bewonder de immense natuur liggend vanaf je matras. Trek de ongerepte natuur in en ontdek al het moois van Amerika. Kies voor een camperreis wanneer je door Amerika wilt reizen op je eigen tempo en met veel vrijheid.

Stel een reis op maat samen

Ontdek veelzijdig Amerika en start met het uitstippelen van je reis. Ga alleen, met vrienden of familie dit grote avontuur aan. Je wilt natuurlijk wel alle bezienswaardigheden bezoeken die op je verlanglijst staan. Wij hebben een aantal voorbeeldreizen voor je opgesteld om je een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Deze reizen pas je vervolgens geheel naar wens aan. Het samenstellen van een reis, begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 020-6735353 of info@vamonos.nl. Maak je wensen kenbaar en wij gaan met veel plezier voor je aan de slag.

De door jou gekozen bestemming bieden we (tijdelijk) niet aan.
Je wordt nu omgeleid naar onze homepage.