Boek met onze 4 zekerheden

Vanaf € 1549,-

Offerte aanvragen

16 dagen: Boeiend Bali

  • Alle hoogtepunten van Bali in 16 dagen
  • De prachtige rijstvelden rond Sidemen
  • Uitzicht op de hoogste berg Gunung Agung

Deze exotische reis brengt je langs alle hoogtepunten van Bali. Je maakt kennis met de pure natuur en cultuur van dit schitterende eiland. Je rijdt langs groene rijstterrassen en vissersdorpen en ligt op de prachtigste stranden.

Na aankomt in Denpasar word je met een transfer naar Ubud gebracht. Ubud kan tijdens een reis door Bali niet worden overgeslagen. Dit stadje is gelegen tussen schitterende rijstvelden. Maak prachtige wandelingen of fietstochten door de adembenemende omgeving. Maak kennis met de lokale bevolking en hun rituele tijdens een van de dansvoorstellingen.

Je vervolgt de reis over Bali naar Munduk. Munduk is een koel bergdorpje gelegen in het noorden van Bali. Het staat bekend om zijn schitterende ligging met koffieplantages en watervallen in de omgeving. De kustplaats Pemuteran ligt tegen een nationaal natuurreservaat aan. Prachtige strandjes met helder blauw water, maar ook jungle en weelderige planten zijn hier te vinden. Langs het strand van Pemuteran liggen traditionele gekleurde bootjes van de vissers die iedere avond de zee op gaan. Vanuit Pemuteran reis je door naar Amed. Amed is een vissersdorp gelegen aan de oostkust van Bali. Het oosten wordt nog relatief weinig bezocht. Voor de kust van Amed vind je het meest schitterende koraal en de prachtigste vissen. Amed is dan ook zeer geschikt voor snorkelen en duiken.

In Sidemen maak je kennis met het traditionele leven van de Balinese bevolking. Het voelt alsof je teruggaat in de tijd. Bovendien is Sidemen gelegen tegen de hoogste vulkaan van Bali: de Gunung Agung. Je kunt hier genieten van het uitzicht of een schitterende wandeling maken. De laatste dagen verblijf je aan de stranden van Sanur. In Sanur zijn tal van leuke restaurantjes en winkeltjes. Een mooie kustplaats om te relaxen en de perfecte afsluiting van de reis.

  • Programma
  • Route & Hotels
  • Impressie
  • Prijs
  • Klantenervaringen
  • Offerte

Dag 1 Vlucht naar Denpasar

Je vertrekt naar Denpasar, waar je de volgende dag aankomt.

Dag 2-4 Ubud

Transfer luchthaven Denpasar - Ubud (ca. 1 uur)

Wat Yogyakarta is voor Java, is Ubud voor Bali, het culturele centrum van het eiland. Ubud ligt midden op Bali in een bosrijke omgeving en wordt omringd door een oneindig groen aan rijstvelden. Je kunt hier wandelen, winkelen, tempels bezoeken, lokale kunst bekijken, een dansvoorstelling bijwonen of simpelweg de aangename atmosfeer inademen. In het Monkey Forest ligt de Tempel van de Doden. Kijk uit voor de talloze apen hier, want ze stelen alles wat ze in hun klauwen kunnen krijgen.

Dag 5-6 Munduk

Transfer Ubud - Munduk (ca. 2 uur)

Het koele bergdorp Munduk ligt op 800 meter hoogte tussen de rijstvelden, koffieplantages en jungle. Je vindt hier schitterende watervallen en heerlijke hot springs. Het Buayanmeer en het Tamblinganmeer liggen niet ver van Munduk en zijn zeker de moeite waard. Je kunt hier prachtig kanoën of wandelen. Dit plaatsje mag dan niet zo groot zijn, het is wel een van de mooiste plekken van het eiland.

Dag 7-8 Pemuteran

Transfer Munduk - Pemuteran (ca. 1,5 uur)

Deze kustplaats ligt aan de noordwestkust van Bali, aan de rand van het West Bali National Park. In Pemuteran vind je prachtige stranden met helder blauw water, maar ook  jungles met weelderige planten. Langs het strand van Pemuteran liggen traditionele gekleurde bootjes van de vissers die iedere avond de zee op gaan. Wie wil, kan met een bootje naar Menjangan eiland gaan om hier te duiken of snorkelen.

Dag 9-10 Amed

Transfer Pemuteran - Amed (ca. 3,5 uur)

De oostkust van Bali wordt nog relatief weinig bezocht. Amed is eigenlijk een serie van klein visserdorpjes, elk gelegen aan een mooie baai. Deze hoek van het eiland is een uitstekende plaats om te snorkelen en duiken. Voor de kust vind je prachtige vissen en schitterend koraal. Bovendien kan hier worden gedoken naar een wrak uit de Tweede Wereldoorlog. Amed staat verder bekend om zijn traditionele zoutwinning, een onmisbare bron van inkomsten voor de lokale bevolking.

Dag 11 Sidemen

Transfer Amed - Sidemen (ca. 1 uur)

In de omgeving van Sidemen vind je de mooiste rijstvelden van Bali. Tussen deze velden liggen traditionele dorpen en tijdens een tochtje door de omgeving (te voet of per auto) voelt het alsof je terug gaat in de tijd. Sidemen is gelegen tegen de hoogste vulkaan van Bali, de Gunung Agung (3014m). Je kunt hier schitterende wandelingen maken of vanuit je bungalow genieten van het prachtige uitzicht. Vanuit Sidemen starten ook de trektochten naar de top van de vulkaan.

Dag 12-14 Sanur

Transfer Sidemen - Sanur (ca. 1 uur)

De mooie stranden van Sanur zijn de perfecte plek om een bezoek aan Bali te beginnen of eindigen. In Sanur kun je heerlijk genieten van de restaurants en een rustig strand. Een aantal van de restaurants liggen direct aan het strand. Ook is dit een goede plek souvenirs in te slaan. Sanur is vlakbij de luchthaven gelegen en is rustiger dan het drukke Kuta. Langs de kust kun je prachtig snorkelen of een bezoek brengen aan de eilandjes Nusa Penida, Lembongan of Ceningan.

Dag 15-16 Naar Denpasar en vertrek

Transfer Sanur - luchthaven Denpasar (ca. 0,5 uur)

Per transfer reis je naar de luchthaven van Denpasar, vanwaar je terugvliegt naar huis. Je komt de volgende dag aan.

Kies een hotelcategorie:

ABS
Dag Plaats Vervoer Hotel
1 Vlucht naar Denpasar
2-4 Ubud
Sri Aksata Bungalows Sri Ratih Cottages Wapa Di Ume
5-6 Munduk
Made Oka Homestay Atres Villa Sanak Retreat
7-8 Pemuteran
Kubuku Eco Lodge Adi Assri Naya Gawana
9-10 Amed
Puri Wirata Santai Hotel Life in Amed
11 Sidemen
Sawah Indah Uma Agung Villa Samanvaya
12-14 Sanur
Tamukami Artotel Sanur Griya Santrian
15-16 Naar Denpasar en vertrek
Periode Hotelcat. A Hotelcat. B Hotelcat. S
Laagseizoen v.a. € 1599,- v.a. € 1899,- v.a. € 2425,-
Hoogseizoen (jul, aug, kerst) v.a. € 1975,- v.a. € 2325,- v.a. € 3049,-

Wij maken altijd een persoonlijke offerte op maat. De reissom per persoon kan variëren door de beschikbaarheid van de vluchten, de vertrekdatum en de kamerindeling.
Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen per persoon op basis van een reis voor twee personen.

Inclusief

  • Vluchtretour Amsterdam – Denpasar met KLM
  • Luchthavenbelastingen en toeslagen
  • Alle transfers van plaats naar plaats en tussen vliegveld en hotel
  • Alle hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt
  • Eventuele assistentie van onze agent

Exclusief

  • Overige maaltijden
  • Stoelreservering intercontinentale vluchten
  • Excursies en entreegelden
  • GreenSeat CO2-compensatie: € 15,50 per persoon (optioneel)
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Reserverings- en ticketingkosten: € 30,00 per persoon
  • Bijdrage SGR: € 5,00 per persoon
  • Bijdrage calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een reisvoorstel voor deze voorbeeldreis aanvragen. Je krijgt een reisvoorstel op maat per e-mail toegestuurd.

Bestemming(en)

Reisvoorkeur

*) Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn dienen deze velden te worden ingevuld.

Contactgegevens

*) Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, dienen deze velden te worden ingevuld.

Plaats toevoegen

Hartelijk dank voor uw interesse in Vámonos Travels.

Binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u van ons een uitgebreid reisvoorstel. Als wij nog vragen hebben over uw aanvraag, zullen we eerder telefonisch of per email contact opnemen.