Boek met onze 4 zekerheden

3hrs Pemuteran Hike naar West Bali NP

Met de auto bereikt je per transfer het West Bali National Park in ongeveer 20 minuten. De trekkingtour door het nationale park duurt ongeveer 2,5 uur.

Een hoogtepunt van West Bali is het prachtige bos- en natuurgebied van West Bali National Park. Dit park herbergt diverse dieren, waaronder herten, wilde zwijnen, zwarte en makaken, evenals een breed scala aan vogels. Tijdens een bezoek aan het bos is de kans groot dat je de lokale makaken zult zien, en als je geluk hebt, kun je zelfs de verlegen grote zwarte apen, wilde zwijnen of herten spotten.

Het bos biedt een weelderige en dichte schaduw, waardoor zonnebrandcrème optioneel is, maar het is raadzaam om muggenspray te gebruiken. Gezien de warmte en vochtigheid van het bos, en omdat de tocht soms fysiek veeleisend kan zijn, is het verstandig om voldoende water mee te nemen. Het wordt aanbevolen om stevige schoenen te dragen en over een redelijke conditie te beschikken. Hoewel lange broeken en shirts met lange mouwen niet noodzakelijk zijn, zijn ze toch aan te raden.

Na de trekkingtour keer je terug naar het hotel.

Pemuteran np