Boek met onze 4 zekerheden

Jakarta City Tour

Vandaag maken jullie een City Tour door Jakarta. Je brengt een bezoek aan de haven van Sunda Kelapa, tot op de dag van vandaag een zeer belangrijk handelscentrum. Hier worden prachtige houten Buginese boten met de hand geladen en gelost. Rond de haven heeft de stad zich naar buiten uitgestrekt. Zowel oude architectuur zoals de oer-Hollandse Brug en het stadhuis, als nieuwe wolkenkrabbers zijn naast elkaar te zien. Verder telt Jakarta vele musea en culturele centra die in de ogen van bezoekers een bezoek waard zijn. 

Bahari-museum
Het Maritiem Museum bevindt zich in het oude Sunda Kelapa-havengebied in Penjaringan Administrative Village, Penjaringan Subdistrict, Jakarta, Indonesië. Het museum werd ingehuldigd in de voormalige pakhuizen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie.

Fatahillah-museum
Ook bekend als Fatahillah Museum of Batavia Museum, is gelegen in de oude stad (bekend als Kota Tua) van Jakarta, Indonesië. Het gebouw is in 1710 gebouwd als Stadhuis van Batavia. Het Jakarta History Museum opende in 1974 en toont voorwerpen uit de prehistorie van de stadsregio, de oprichting van Jayakarta in 1527 en de Nederlandse kolonisatieperiode van de 16e eeuw tot de onafhankelijkheid van Indonesië in 1945.

Inclusief gids. Exclusief entreegelden musea.

Naar wens kunnen jullie met de chauffeur ook andere plekken bezoeken. 

Jakarta