Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Maleisië

Een familiereis door Maleisië is een hele belevenis voor ouders en kinderen. Het zal een rondreis worden langs de vele hoogtepunten die het mooie Maleisië te bieden heeft. Denk hierbij aan metropool Kuala Lumpur, de groene Cameron Highlands, het regenwoud in Teman Negara en de bounty stranden. Ga snorkelen op Langkawi, ontmoet vele apen en slinger zelf over de langste canopywalk ter wereld. In onze ogen is een familiereis Maleisië een afwisseling van leuke activiteiten met de rust van de tropische eilanden op het einde van de reis.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Samen op verkenning tijdens de familiereis door Maleisië

Vámonos Travels is specialist op het gebied van familiereizen en reizen naar Maleisië. Wanneer je met kids op pad gaat, is het belangrijk dat de reis ook op hen afgestemd is. Bij Vámonos Travels weten wij als geen ander hoe wij avontuur, ontdekking en ontspanning moeten combineren voor jong en oud. Wij plannen onze familiereis door Maleisië met minimaal twee of drie overnachtingen per bestemming, zodat het reistempo rustig is. Uiteraard kan dit naar wens aangepast worden. Verblijf in de accommodatie van jullie keuze. In Maleisië bieden wij familiekamers, kamers met tussendeur en met zwembad aan. Zo kun je altijd wat ontspanning in de reis inplannen en in alle rust genieten van al het moois dat Maleisië te bieden heeft.

Ga op individuele rondreis door Maleisië

Je kunt aan de hand van onze voorbeeldreizen zelf je eigen reis samenstellen. Krijg ideeën over hoe je jullie Maleisië familiereis kunt samenstellen en laat het ons weten. Wij helpen je graag met advies en reissuggesties. Kom daarom voor een individuele rondreis door Maleisië bij Vámonos Travels en vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in, bel ons op 020-6735353 of mail naar info@vamonos.nl. Vámonos Travels helpt je verder!