Boek met onze 4 zekerheden

Reizen door Zuid-Korea

Wanneer je graag wilt reizen door een veelzijdig land, is Zuid-Korea een echte aanrader. Dit land is gelegen in het noordoostelijke deel van het Aziatische continent. Het land is in 1945 ontstaan na de opsplitsing van Korea en grenst enkel aan Noord-Korea. Wanneer je wilt reizen door Zuid-Korea kom je langs de meest uiteenlopende plaatsen. Rustgevende natuurparken, idyllische eilanden, populaire steden en typische Koreaanse dorpjes – dit unieke land heeft ontzettend veel te bieden. Vámonos Travels is gespecialiseerd in reizen naar Azië. Onze specialisten helpen je daarom graag bij het samenstellen van je rondreis door Zuid-Korea.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Familiereizen Zuid-Korea

Familie Zuidkorea Momenteel staan er geen familiereizen voor Zuid-Korea online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wild Zuid-Korea

Wild Zuidkorea Momenteel staan er geen wildreizen voor Zuid-Korea online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Highlights Zuid-Korea

Highlights Zuidkorea Momenteel staan er geen highlights voor Zuid-Korea online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontdek de prachtige natuur tijdens het reizen door Zuid-Korea

Zuid-Korea bestaat voor ongeveer 70% uit berglandschap. Dit levert dan ook prachtige uitzichten op wanneer je de natuur induikt. Tijdens het reizen door Zuid-Korea mag een bezoek aan een natuurpark dan ook niet ontbreken. Bezoek het wonderschone Seoraksan National Park of het Jirisan National Park, waar je de hoogste berg van Zuid-Korea kunt beklimmen. Deze berg is ruim 1900 meter hoog. Pak je hikingschoenen maar alvast in! Jirisan National Park is een unieke plek die je betovert en waar je allerlei avonturen kunt beleven, zoals het bewandelen van de Jirisan Ridge van west naar oost. Zuid-Korea is daarnaast ook een uitstekend land om te bezoeken wanneer je subtropische eilandjes wilt bewonderen. Het land bezit ongeveer 3000 eilanden waarvan Jeju verreweg de grootste is. De eilanden liggen voornamelijk aan de zuidelijke en westelijke kust en zijn uitermate geschikt om even helemaal tot rust te komen. Voor liefhebbers van ongerepte natuur is dit eiland dan ook een fantastische vakantiebestemming.

Stel je reis op maat samen

Heb je een lijstje met bezienswaardigheden die je graag wilt zien tijdens het reizen door Zuid-Korea in Azië? Vámonos Travels laat je graag de meeste bijzondere plekken van een unieke bestemming als Zuid-Korea zien. Laat je volledig ontzorgen, terwijl wij een reis samenstellen die perfect aansluit bij je wensen. Bekijk onze voorbeeldreizen en pas deze aan tot de reis volledig aan je wensen voldoet. Bovendien wil je je natuurlijk niet druk hoeven te maken over het regelen van hotels, vluchten, excursies en vervoer ter plaatste. Dat begrijpen we bij Vámonos Travels. Daarom willen we je tijdens het reizen door Zuid-Korea zoveel mogelijk ontzorgen en zetten we ons uitgebreide buitenlandse netwerk in om je droomreis te verwezenlijken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel je vragen door contact met ons op te nemen. Je bereikt ons op 020-6735353 en info@vamonos.nl.