Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Indonesië

Door een familiereis te maken, leer je samen met jullie gezin Indonesië kennen. Ontdek de parelwitte stranden op de verschillende eilanden, beklim actieve vulkanen en wandel door dierrijke jungles. Indonesië bestaat totaal uit duizenden eilanden, maar de hoofdeilanden die het vaakst bezocht worden zijn Java, Bali, Lombok, Sumatra en Sulawesi. Als je een liefhebber van prachtige stranden en een bijzondere onderwaterwereld bent, bezoek je de Gili eilanden of Nusa Lembongan. Spot olifanten, tijgers en orang-oetans in het wild. Struin langs groene rijst- en theevelden en bezoek bruisende steden. De bevolking van Indonesië is zeer vriendelijk en mede daardoor is het land een zeer geschikte bestemming voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Om je zoektocht nog eenvoudiger te maken, hebben wij enkele voorbeeldreizen opgesteld. Deze kun je gebruiken ter inspiratie en zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij deze voorbeeldreizen geheel naar jullie wensen aanpassen. Benieuwd naar de opties voor een familiereis door Indonesië? Lees dan verder.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bezoek de verschillende eilanden tijdens een familiereis door Indonesië

Tijdens een familiereis door Indonesië kijken jullie je ogen uit. De verschillende eilanden bieden allemaal unieke natuur en een rijke cultuur. Reis af naar Bali en bezoek de vele rijstvelden of een van de prachtige tempels. Bezoek de zeetempel Puru Uluwatu. Deze tempel is voornamelijk erg bijzonder door zijn ligging hoog op de rotsen langs de kust. Maar ook de Tempel van de Doden op Bali in het Monkey Forest is erg bijzonder, helemaal omdat je er veel apen gaat zien. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het boeddhisme is het boeddhistische heiligdom Borobudur op Java zeer indrukwekkend. Op dit heiligdom vind je stenen heuvels met terrassen. Op de terrassen staan wel honderden Boeddha’s. Snorkelen u en uw kinderen graag? In de wateren rondom de Indonesische eilanden valt genoeg te zien. Bewonder zeeschildpadden, de reuzenmanta’s en talloze kleurrijke vissen in hun natuurlijke leefomgeving. Bezoek diverse plantages voor rubber, koffie en cacao en maak een excursie naar een van de vele vulkanen die op de prachtige eilanden van Indonesië liggen. Ook het op Sumatra gelegen Tobameer mag zeker niet aan uw familiereis door Indonesië ontbreken. Dit meer is een van de grootste meren ter wereld en ligt op een hoogte van wel 900 meter.

Vraag eenvoudig een offerte voor jullie familiereis aan

Tijdens een familiereis door Indonesië wil je volledig ontspannen en je geen zorgen maken over het reisprogramma. Daarom zorgen wij van Vámonos Travels voor volledige ontzorging. Wij regelen alles voor je rondom vluchten, accommodaties, transfers en excursies tot in de puntjes. Bovendien houden we rekening met het reistempo en de leeftijd van jullie kinderen. Doe alvast inspiratie op door de voorbeeldreizen te bekijken. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Heb je specifieke wensen of bezienswaardigheden die zeker niet aan jullie reis mogen ontbreken? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij stellen jullie familiereis op maat voor je samen. Heb je nog overige vragen? Neem dan gerust contact met ons door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.