Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Thailand

Op reis naar Thailand met het hele gezin? Vámonos Travels’ familiereis door Thailand, is een ware belevenis voor jong en oud. Er is zoveel te zien, te doen en te ervaren voor groot en klein. Thailand, het ‘land van de glimlach’ is dan ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Met een individuele familiereis bezoek je in je eigen tempo de culturele hoogtepunten van Thailand, maak je kennis met de lokale bevolking en geniet je van de prachtige natuur. Je kunt dan denken aan een fietstocht door het levendige Bangkok, het oude Chiang Mai, ziplinen en olifanten spotten in de jungle, in een drijvend hotel slapen en genieten op een tropisch eiland in het zuiden van Thailand.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tropische familiereis door Thailand

Samen met de kinderen op avontuur door Thailand? Vámonos Travels heeft de ideale familiereis door Thailand voor je klaarstaan. Wij verzorgen een individuele rondreis waarbij je verblijft in comfortabele hotels met familiekamers en zwembad. Je reist per privétransfers of auto met chauffeur en de langere afstanden worden per binnenlandse vlucht afgelegd. De reisroute stellen we zo op dat er genoeg ruimte is voor activiteiten en rust. De kids krijgen genoeg ruimte en vrijheid om te ontdekken, avontuur te beleven en te spelen. Dit zowel tijdens de korte reizen als op diverse locaties.

Bekijk onze mooie familiereizen naar Thailand

De Thailand familiereis op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als de voorbeeldreis voldoet aan je wensen kun je deze uiteraard zo boeken. Ook kan elke reis geheel naar wens worden aangepast zodat deze volledig voldoet aan je verwachtingen. De reisspecialisten van Vámonos Travels kennen Thailand uit eigen ervaring en adviseren jullie graag over de mogelijkheden. Wij bieden je graag vrijblijvend een reisvoorstel aan. Bezoek onze website, neem telefonisch contact op, 020-6735353, of stuur een e-mail naar info@vamonos.nl. Wij helpen je graag verder. Kies voor Vámonos Travels!