Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Zuid-Afrika

Maak een familiereis door Zuid-Afrika en geniet van onvergetelijke ervaringen. Bewonder wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Bezoek diverse wildparken verspreid over het uitgestrekte land. Zie de olifanten in Addo Nationaal Elephant Park in hun natuurlijke habitat, spot de Big Five in het Kruger Park en ga op safari met een jeep door wildpark Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve. Ontdek Kaapstad en bezoek landhuizen en een groot fort uit het Nederlandse koloniale tijdperk. Ruik de verschillende geuren die de planten en bloemen afgeven in de bijzondere botanische tuinen van Kirstenbosch. Of trek de woestijn in om de struisvogelhoofstad Oudtshoorn te bezoeken. Dankzij de goede verbindingen tussen bezienswaardigheden en familievriendelijke accommodaties is Zuid-Afrika een zeer geschikte bestemming voor het hele gezin. Wij hebben een aantal voorbeeldreizen voor jullie opgesteld, zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden. Geef je wensen door en wij stellen graag een familiereis door Zuid-Afrika op maat voor jullie samen.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Leer het uitgestrekte landschap kennen tijdens een familiereis door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een ongerept land met prachtige natuurgebieden. De diversiteit aan landschappen zorgt ervoor dat je je geen moment verveelt. Reis vanuit Kaapstad door naar de woestijn. Hier vind je vele struisvogelboerderijen waar je kunt overnachten. Maak een autorit over spectaculaire bergpassen waaronder de Swartbergpas. Voor de echte avonturiers mag een bezoek aan de Cango Caves zeker niet ontbreken. Deze enorme grotten vormen een echt spektakel. Ook het klein koninkrijk Swaziland is de moeite waard. Hier wonen nog steeds volkeren in hutten en kleine dorpen, zoals vroeger ook geleefd werd. Wil je genieten van een ontspannen afsluiting van uw reis aan het strand? Het is mogelijk om jullie familiereis door Zuid-Afrika te combineren met een strandverblijf op Mauritius. Maar ook Plettenberg Bay in het zuiden is zeer geschikt voor een strandbezoek. Dit resortstadje heeft prachtige stranden waar je echt even tot rust kunt komen.

Stel een reis op maat samen

Wanneer je een familiereis door Zuid-Afrika gaat maken, wil je natuurlijk wel alle bezienswaardigheden bezoeken die op jullie verlanglijst staan. Wij hebben een aantal voorbeeldreizen voor je opgesteld om je een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Je kunt deze reizen geheel aanpassen volgens jullie wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij stellen een reis voor je op maat samen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over Zuid-Afrika? Neem telefonisch contact met ons op via 020-6735353 of stuur ons een e-mail op info@vamonos.nl.