Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Brazilië

Een familiereis door Brazilië staat garant voor unieke ervaringen en een prachtige reis door bruisende steden en bijzondere natuurgebieden. Bezoek de indrukwekkende watervallen van Iguazu en bewonder het water dat van grote hoogte naar beneden valt. Spot de bijzondere diersoorten die in de Pantanal leven en snorkel in de diepblauwe wateren van Bonito. Ga naar een voetbalwedstrijd in Rio de Janeiro en support de voetballers in verschillende wedstrijden. In dit gigantische land zullen jullie je niet snel vervelen. Bekijk de voorbeeldreizen van Vámonos Travels en krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Deze reizen kunnen geheel op maat en volgens jullie wensen worden samengesteld. Hierbij houden we uiteraard rekening met het reistempo, de leeftijd van de kinderen en familievriendelijke accommodaties. Maak je wensen kenbaar en wij maken je droomreis werkelijkheid.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek tijdens een familiereis de veelzijdigheid van Brazilië

Brazilië is een prachtig land met een rijke cultuur. Zo is in Salvador de vermenging van Afrikaanse religies en het Katholicisme als gevolg van de slavernij nog vandaag te dag voelbaar. Bewoon een van de vele bijeenkomsten die in Salvador wekelijks worden gehouden bij en krijg een goede indruk van het candomblé. Ook de natuurgebieden in Brazilië vormen een belangrijk onderdeel tijdens uw familiereis. Zo is het mogelijk om de bijzondere roze dolfijn te spotten in de Amazone, maar je zult ook apen, piranha’s en diverse vogelsoorten tegen komen. Heb je altijd al de jaguar willen zien jagen? Als je geluk hebt, kun je deze bijzondere gebeurtenis bewonderen tijdens een bezoek aan de Pantanal. Hier leeft de jaguar samen met herten, gordeldieren, enorme miereneters, capibara’s en yacarekaaimannen. Breng tijd door in National Park Lençóis Maranhenses en wandel over witte zandduinen of neem een duik in de lagunes gevuld met helderblauw water.

Bespreek de verschillende reismogelijkheden

Een familiereis door Brazilië moet zowel geschikt zijn voor jong als oud. Met onze jarenlange ervaring, stellen wij graag een reis voor je op maat samen. Hierbij houden wij rekening met de verschillende aspecten die bij een familiereis komen kijken. Denk hierbij aan excursies, transfers, accommodaties en vluchten. Bekijk de voorbeeldreizen en laat deze volledig volgens je wensen aanpassen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij stellen een reis voor je op maat samen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-6735353 of per mail op info@vamonos.nl.