Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreizen Brazilië

Tijdens een vakantie naar Brazilië krijg je een compleet beeld van dit gigantische land. Zowel op het gebied van cultuur als natuur heeft Brazilië veel te bieden. Reis langs parelwitte stranden en moerassen en door bergachtige gebieden en jungles. Bezoek grote steden als het bruisende Rio de Janeiro en Salvador da Bahia of ga naar het regenwoud in de Amazone. Ook de watervallen van Iguacu op het drielandenpunt met Argentinië en Paraguay en de moerasachtige Pantanal zijn zeer de moeite waard. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een vakantie naar Brazilië die volledig aan je wensen voldoet.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wild Brazilië

Wild Brazilie Momenteel staan er geen wildreizen voor Brazilië online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bezoek de steden van Brazilië en maak kennis met de cultuur

Alleen Rio de Janeiro telt al 37 stranden met hagelwit zand. Deze prachtige stranden liggen in baaien met groen begroeide pieken op de achtergrond. Bezoek het beroemde Christusbeeld op de hoge berg Corcovado. Niet alleen het beeld is erg imposant, maar ook het panoramisch uitzicht over de hele stad is fantastisch. Na een bezoek aan het Christusbeeld streep je een van de zeven nieuwe wereldwonderen van uw lijstje. Maar ook Salvador is een bijzondere stad in Brazilië. Dit was de eerste hoofdstad van het land toen de Portugezen het ontdekten in het jaar 1500. Toentertijd was er vooral interesse in het verbouwen van producten aan de smalle kuststrook. In Salvador zijn de gevolgen van het verschepen van grote aantallen slaven uit Afrika nog vandaag de dag te zien. Een gevolg van de slavernij is de vermenging van het katholicisme en de Afrikaanse religies en dit is in het huidige straatbeeld nog altijd goed te zien. Ontdek ook zeker Sao Paulo en Brasilia tijdens je tijd in Brazilië.

Ontdek de prachtige natuurgebieden van Brazilië

Naast bijzondere steden vind je voldoende prachtige natuurgebieden in Brazilië die een bezoek waard zijn. Aanschouw de meest overweldigende watervallen van Zuid-Amerika bij het drielandenpunt met Paraguay en Argentinië. De watervallen van Iguacu vormen een waar spektakel. De rivier Rio Iguacu ontspringt in de heuvels bij Curitiba. Deze rivier ontvangt het water van wel 30 rivieren en heeft een breedte van een aantal kilometer bij het eindpunt. Ook het moerasachtige karakter van de Pantanal is een bijzondere plek. In het grootste draslandgebied ter wereld leven talloze vogels, apen, vissen gigantische miereneters, otters, jaguars, capibara’s, herten, gordeldieren, yacarekaaimannen en anaconda’s. Maar ook de groene jungle van de Amazone is indrukwekkend. Maak tochten te voet en per boot onder leiding van een deskundige gids en verken het regenwoud met vogels, apen en piranha’s. Als je geluk hebt, zie je zelfs de roze rivierdolfijn in zijn natuurlijke habitat. Ga ook zeker naar het National Park Lençóis Maranhenses. Dit prachtige duingebied bestaat uit kilometerslange witte zandduinen met daartussen lagunes gevuld met helder blauw water, waarin je een duik kunt nemen.

Stel een reis op maat samen met onze expertise

Wanneer je een vakantie naar Brazilië wilt laten samenstellen, ben je bij Vámonos Travels op de juiste plek. Wij stellen graag een vakantie op maat voor je samen die volledig voldoet aan al je wensen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van vervoer, excursies, transfers en hotels. Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Neem contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen en stellen en reis samen die bij je past. Doe alvast inspiratie op door de voorbeeldreizen te bekijken.