Boek met onze 4 zekerheden

Individuele reizen Chili

Een reis naar Chili is een bijzondere ervaring. Zo scheiden de zee en de Andes het langgerekte land van de rest van de wereld en verdeelt de gortdroge Atacama-woestijn het land in tweeën. Bovendien is het magische Patagonië weer het andere uiterste. Je doorkruist alle klimaatzones en bijbehorende landschappen. Zo sta je de ene dag oog in oog met de bergtoppen en fjorden in het zuiden, drink je goede wijn in Valle de Elqui en weer een andere dag verken je de droogste plek op aarde. Chili is een groot avontuur en biedt de ideale combinatie van cultuur en natuur.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Familiereizen Chili

Bergen bij omgeving Putre Momenteel staan er geen familiereizen voor Chili online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wild Chili

Atacama Momenteel staan er geen wildreizen voor Chili online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontdek de veelzijdige natuur en cultuur van Chili

Je reis door Chili start waarschijnlijk in de dynamische hoofdstad Santiago. Hier beleef je de Chileense cultuur op zijn best. Slenter langs de lokale markten en talrijke kerken, betreed de karakteristieke trap op de heuvel Cerro Santa Lucía waar je een panoramisch uitzicht hebt op de stad en de Andes en bezoek Museo Histórico Nacional voor een lesje geschiedenis. Vanuit Santiago reis je richting het noorden of het zuiden. In het noorden vind je in het Volcán Isluga National Park; een van de mooiste vulkaanlandschappen van Chili. Richting het midden van Chili ligt de droogste plek op aarde, de Atacama-woestijn. Hier is meer diversiteit dan je verwacht van zo’n droge plek. Geniet van de landschappen met hoge bergtoppen, vulkanen, zoutvlaktes en eindeloze zandvlaktes. Attracties in dit gebied zijn de Tatio geisers, Salar de Atacama en de maanlandschappen. Verder zuidwaarts bevind je je in het merengebied. Hier geniet je van de kleine dorpjes en adembenemende uitzichten op gletsjers, meren en vulkanen. Wandel, fiets of rijd paard in de regio van Pucón, maak een boottocht over de Calle Calle rivier en beoefen diverse watersporten in de omgeving van het gezellige stadje Puerto Varas. In het zuidelijke deel van Chili reis je door Patagonië voor een bezoek aan misschien wel het mooiste en indrukwekkendste nationale park van Chili; Nationaal Park Torres del Paine. De ruige landschappen met rotsachtige bergen, enorme gletsjers en kolkende rivieren vormen een desolaat landschap. Het brengt je letterlijk en figuurlijk naar het einde van de wereld. De locals zeggen hier niet voor niets ‘Those who hurry, waste their time’. Reis op je gemak en neem de tijd om alle landschappen tot je te nemen.

Stel je Chili reis op maat samen

Met Vámonos Travels bezoek je alle bijzondere plekken van Chili die je graag wilt zien. Je hoeft niet na te denken over vluchten, excursies, transfers en hotels, want onze reisspecialisten ontzorgen je volledig. Bekijk onze voorbeeld-rondreizen Chili en laat de route waar nodig op maat aanpassen. Op die manier wordt het een reis die volledig aansluit bij je wensen. Vraag een offerte aan en je weet binnen de kortste keren wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen over dit prachtige land? Of wil je meer informatie over een van de reizen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via 020-6735353 en info@vamonos.nl.