Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Namibië

Een familiereis Namibië betekent een kennismaking met vele dieren en de mooiste parken van Namibië. Zijn uw kinderen gek op dieren en houden ze van avontuur? Dan is een bezoek aan Namibië een schot in de roos! Ga samen op avontuur en zoek naar leeuwen, olifanten en zebra’s in Etosha Nationaal Park. Beklim ‘s werelds hoogste zandduinen in de Sossusvlei, spot zeehonden bij Swakopmund, kom meer te weten over het dagelijkse leven van de bosjesmannen en bezoek de imposante Fish River Canyon. Een avontuurlijke reis door de wildernis van Afrika met adembenemende landschappen. Onvergetelijk!
 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Familiereis door Namibië met het gezin

Een individuele familiereis door Namibië boekt u bij Vámonos Travels. Door onze jarenlange ervaring en goede lokale contacten zijn wij dé specialist op het gebied van individuele reizen op maat naar Afrika, waaronder Namibië. Onze rondreizen zijn allemaal privéreizen, die u dus met uw eigen gezin maakt. U reist per huurauto door het land en kunt stoppen waar u wilt, het reistempo bepaalt u zelf. Onze rondreizen voor families passen wij aan op reistempo, reisafstanden en kindvriendelijke slaapplekken. De accommodaties zijn kleinschalig, beschikken vaak over een familiekamer en na een reisdag kunnen de kinderen een duik nemen in het heerlijke zwembad.

Laat u inspireren door onze familiereizen Namibië

Heeft u al een idee van wat u wilt zien tijdens de familiereis in Namibië? Geef ons uw reisideeën door en wij adviseren u graag over een logische en mooie route door het schitterende Namibië. Kijk ook eens op onze website, hier hebben wij een selectie gemaakt van reismogelijkheden. Deze kunt u als basis gebruiken voor uw individuele rondreis door Namibië en naar wens aanpassen. Boek vandaag nog uw droomreis met Vámonos Travels en vraag een persoonlijke offerte aan. Voor vragen kunt u ons bereiken via ons contactformulier, telefonisch via 020-6735353, of via de mail op info@vamonos.nl.