Boek met onze 4 zekerheden

Rondreizen Argentinië

Met een fascinerende natuur, sfeervolle en bruisende steden, de heerlijke wijnen, culturele hoogtepunten, een vriendelijke bevolking en natuurlijk de tango kun je Argentinië met een gerust hart gevarieerd noemen. Een reis door dit diverse Zuid-Amerikaanse land voert je van noord naar zuid en van oost naar west langs de mooiste landschappen. Zo kun je in een paar dagen tijd zowel levendige steden verkennen als genieten van geweldige uitzichten in de Andes en enorme watervallen aanschouwen. Door deze perfecte mix van activiteiten maak je een onvergetelijke reis door een boeiend land.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Familiereizen Argentinie

Familie Argentinie Momenteel staan er geen familiereizen voor Argentinie online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wild Argentinie

Wild Argentinie Momenteel staan er geen wildreizen voor Argentinie online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

De bruisende steden, prachtige valleien en immense gletsjers van Argentinië

Bij aankomst in de bruisende hoofdstad Buenos Aires leer je direct de cultuur van het land kennen dankzij de koloniale kenmerken en de tango die volop aanwezig is in het straatbeeld. In deze florerende stad verveel je je geen moment. Maak in het noorden kennis met de bekende pampa’s en Quebrada de Humahuaca. De ruim 10.000 jaar oude vallei met dieprode rotsformaties staat sinds 2003 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bewonder op de grens tussen Argentinië, Paraguay en Brazilië de spectaculaire watervallen van Iguazu. Het water van de 275 watervallen stort over de drie kilometer brede afgrond naar beneden en deze worden omringd door de uitgestrekte jungle. Dit is ongetwijfeld een van  je hoogtepunten van je reis in Argentinië. In het westen van het land proef je de heerlijke wijnen in een van de vele bodega’s waar Argentinië bekend om staat. Als je verder naar het zuiden reist, merk je dat het landschap steeds groener wordt. In het merengebied bij San Carlos de Bariloche geniet je van het prachtige en indrukwekkende landschap. Deze regio is ook bij uitstek geschikt voor buitenactiviteiten, zoals paardrijden, fietsen en hiken. Verder zuidwaarts kom je uiteindelijk in een van de mooiste gebieden van Argentinië; Patagonië. In het immense landschap domineren de ruige natuur, besneeuwde bergtoppen, ongerepte rivieren en indrukwekkende gletsjers je uitzicht. Als je altijd al benieuwd bent geweest hoe het einde van de wereld eruitziet, is Tierra del Fuego een bijzondere plek om te bezoeken. Het is een van de meest ongerepte natuurgebieden ter wereld en is het dichtstbijzijnde punt bij Antarctica. Deze uitzichten in combinatie met een bezoek aan een pinguïnkolonie, het spotten van zeehonden en walvissen en urenlange wandelingen door Patagonië maken je vakantie in Argentinië compleet.

Ontdek Argentinië op jouw manier

Een reis naar Argentinië met Vámonos Travels zorgt voor een adembenemende ervaring in een van de meest diverse landen. Bekijk onze voorbeeldreizen en droom alvast weg bij het idee dat je binnenkort Argentinië bezoekt. Als reisspecialist stellen wij graag je reis naar dit prachtige land samen. Vraag online een offerte aan voor je individuele reis en maak je wensen kenbaar. Heb je vragen over Argentinië? Of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 020-6735353 en info@vamonos.nl.