Boek met onze 4 zekerheden

Familiereizen

Kies voor een van de familiereizen van Vámonos Travels! Een reis met de familie staat garant voor ontdekking, plezier en samenzijn. Maak samen met het eigen gezin een onvergetelijke rondreis naar één van de kindvriendelijke bestemmingen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika uit het aanbod van Vámonos Travels. Reizen met de hele familie is een cadeau voor uzelf en voor uw kinderen! Wat is er nu mooier dan het zien van de uitdrukking op het gezicht van uw kind bij het zien van onbekende diersoorten tijdens de familiereis door Tanzania, de adembenemende landschappen van de familiereis door Japan en de kennismaking met nieuwe culturen.

Verder lezen

Actieve familiereizen van Vámonos Travels

Onze familiereizen zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen met jonge kinderen en/of tieners en kunnen geheel op maat aangepast worden naar je eigen wensen. Het reistempo in onze familiereizen is afgestemd op de leeftijden van de kinderen. Uiteraard is het verblijf is in kindvriendelijke accommodaties. Bij onze individuele reizen vind je reizen die wij met name geschikt vinden voor gezinnen met kinderen van 8 jaar en ouder. Maar er zijn ook reizen die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Hierbij zal het reistempo wat lager liggen en wordt er over het algemeen gebruik gemaakt van directe vluchten en een huurauto. Gemak staat voorop!

Ga op familiereis met Vámonos Travels

Kies je eigen ideale familiereis uit het aanbod van familiereizen en ga op avontuur met het hele gezin! Op onze website kun je je oriënteren en bekijken welke reizen wij aanbieden voor gezinnen en families. Je kunt een persoonlijk reisvoorstel aanvragen voor één van onze voorbeeldreizen of zelf je wensen voor je droomvakantie aan ons doorgeven. Samen kijken we naar de mogelijkheden! Boek vandaag nog je familiereis met Vámonos Travels en vraag een persoonlijke offerte aan. Voor vragen kun je ons bereiken via ons contactformulier, telefonisch via 020-6735353, of via info@vamonos.nl.